Bandenbaas is gestopt

Bandenbaas is vanaf heden helaas gestopt. Mocht u interesse hebben in het domein van Bandenbaas of wellicht andere onderdelen van Bandenbaas, dan kunt u contact opnemen via info@bandenbaas.nl of 06 45 93 37 80


 

Ruilen en Retourneren met de beste service!

Toch niet tevreden over de ontvangen scooterband? Dat is vervelend. En daar gaan we iets aan doen, dat is een belofte die scooterbanden.eu met jou maakt. Van ons mag kunt u de beste service verwachten. Wat dat precies is, zetten we graag even op een rijtje.

banden voor scootersWij doen niet moeilijk.
banden voor scootersZonder opgaaf van reden ruilen.
banden voor scootersBij ruilen: je nieuwe product vaak morgen al in huis.
banden voor scootersBij retour: je geld binnen 7 werkdagen terug.
  

7 Dagen bedenktijd.

U mag 7 dagen lang bedenken of het product aan uw eisen voldoet.

Toch niet blij met de aankoop? Dan kunt u de scooterbanden gewoon terug sturen. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals u in de winkel zou doen. Bent u er zeker van dat u de scooterband wilt gaan gebruiken monteer deze dan.

Als u de band monteert of op de een of andere manier beschadigd, komt de band niet in aanmerking om ingeruild of geretourneerd te worden. Dus bedenk dit goed voordat u de band monteert.

Alle banden die scooterbanden.eu verzend zijn nieuw, bij een retour verwachten we dan ook dat de band in dezelfde staat weer wordt afgeleverd. Alle scooterbanden worden bij een retour gecontroleerd en beoordeeld op gebruikers sporen.

Twijfelt u toch, of een klein beetje? Neem contact met ons op. Checken we het samen met een specialist erbij.

Voor het retourneren van uw producten kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. U kunt bellen maar natuurlijk ook mailen. 
 

Garantie.

Op elke scooterband die geleverd wordt door scooterbanden.eu zit minimaal 6 maanden fabrieksgarantie. Voordat de band in aanmerking komt voor garantie moet de band eerst gecontroleerd worden door een van onze specialisten. Om in aanmerking te komen van de fabrieksgarantie moet er een productiefout worden geconstateerd.

Als u vragen heeft over de fabrieksgarantie neem gerust even contact met ons op!