Bandenbaas is gestopt

Bandenbaas is vanaf heden helaas gestopt. Mocht u interesse hebben in het domein van Bandenbaas of wellicht andere onderdelen van Bandenbaas, dan kunt u contact opnemen via info@bandenbaas.nl of 06 45 93 37 80


Over BandenBaas

Bandenbaas gelooft in kennis van zijn producten, in focus, in specialisme. Wij groeien elk jaar door de beste service te verlenen aan onze klanten klein of groot. Sinds onze oprichting in 2008 doet Bandenbaas daarom 1 ding: Het leveren van banden met de beste service en advies op maat.

Inmiddels leveren we scooterbanden, motorbanden en quadbanden en blijft Bandenbaas uitbreiden. Bandenbaas levert scooterbanden, motorbanden en quadbanden in de Benelux via 3 gespecialiseerde webshops. Bij elk van deze webshops zit een specialist klaar om al uw vragen te beantwoorden. Persoonlijk advies is onze kracht. Met deze specialistische en persoonlijke aanpak groeien we al jaren op rij hard in Nederland en België.

Heeft u vragen? De kans is groot dat u het antwoord kunt vinden bij de veel gestelde vragen. Heeft u geen antwoord op uw vragen kunnen vinden neem dan snel contact op met een van onze specialisten:

E-mail: info@scooterbanden.eu

KVK Nummer: 56055757
BTW Nummer: NL179892939B01

Scooterbanden.eu is onderdeel van:

scooterbanden onderdeel van bandenbaas