Bandenbaas is gestopt

Bandenbaas is vanaf heden helaas gestopt. Mocht u interesse hebben in het domein van Bandenbaas of wellicht andere onderdelen van Bandenbaas, dan kunt u contact opnemen via info@bandenbaas.nl of 06 45 93 37 80


Scooterbanden merken 

In de webshop kunt u kiezen uit een groot assortiment aan banden. BandenBaas heeft op het moment rond de 10.000+ banden op voorraad. Het gaat hier om scooterbanden, motorbanden en quadbanden. U kunt kiezen uit 2500+ verschillende merken/maten, bij ons bent u dus altijd op de goede plaats voor een passende band. Op deze pagina worden de bekendste merken weergegeven.
 

Avon tyres

Avon produceert sinds 1904 banden voor scooters, motoren, auto’s, bestelwagens, aanhangwagens en ga zo maar door. Avon heeft zich in de tussentijd niet alleen bewezen op de weg maar ook op verschillende circuits over de hele wereld, zowel op 2 als op 4 wielen.

Avon maakt al meer als een eeuw kwaliteitsbanden. Ervaring gecombineerd met de modernste ontwerp-en productietechnologie zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit. Avon Tyres is eigendom van de Cooper Tire & Rubber Company.

avon scooterbanden

Bridgestone

Bridgestone Corporation is een van de grootste banden- en rubberfabrikanten ter wereld die in meer dan 150 landen banden en andere producten verkoopt en 105.000 mensen in dienst heeft. De oprichter, de heer Ishibashi, maakte zijn eerste band in Japan in 1930, en sindsdien worden de producten van Bridgestone en Firestone in Europa verkocht. Pas in 1990 richtte Bridgestone/Firestone Europe (BFE) een volledig Europees hoofdkantoor op. Momenteel werken er in heel Europa meer dan 9000 mensen bij Bridgestone Europe (BSEU), verspreid over zes fabrieken, een technisch centrum en verschillende nationale verkooporganisaties.

Bridgestone scooterbanden


Golden tyre

GoldenTyre is een jong en dynamisch bedrijf uit Italië gespecialiseerd in de productie en distributie van banden voor scooters en motoren. GoldenTyre heeft verschillende samenwerkingsverbanden met teams in motorfiets disciplines, zoals: Minicross, Extreme Enduro, Supermoto, Motocross / Supercross, Enduro WEC, Speedway, Trial, Flat Track, en meer.  Het creëren van de beste performance banden op de markt is prioriteit voor dit merk.

Golden tire scooterbanden


Heidenau

Na meer dan 60 jaar kan Heidenau banden terugkijken op nogal bewogen geschiedenis. Opgericht in 1946, begon het bedrijf met de productie van gegoten producten van rubber. In 1952 ging Heidenau over op het produceren van geschakelde tandwielkasten en begon tevens de productie van auto-en industriële banden. In 1959 concentreerde Heidenau zich op de productie van alle tweewieler banden onder het merk Pneumant. In hetzelfde jaar is Reifenwerk Heidenau GmbH & Co KG opgericht met een focus op de productie van de tweewieler, kart en special-purpose banden.

Het succes is gebaseerd op het continu verbeteren van de producten. De nieuwste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd, terwijl het bedrijf rekening houd met de behoeften van de vintage motor en scooter liefhebbers.

Heidenau scooterbanden


IRC

IRC is een Aziatisch bedrijf dat vooral bekend staat om fietsbanden. Met de ervaring die zij hebben opgedaan met de productie van fietsbanden zijn zij sinds begin jaren 90 overgestapt op het maken van motor en scooterbanden. Voor zowel off-road en circuit en alles wat hier tussen zit.

IRC scooterband


Kings tire

De kings tire Group bestaat uit een aantal fabrieken opgericht in 1988. De hoofdvestiging is te vinden in Taiwan. Tevens staan er nog drie fabrieken in Tianjin in China. Het bedrijf is ook producent van buizen en kleppen.

Het bedrijf is over de hele wereld bekend en exporteert zijn producten over de hele wereld. De belangrijkste markten zijn Europa, USA, Australië en Nieuw-Zeeland. 

Kings tire scooterbanden


Metzeler

Metzeler is een Duitse motorfiets en scooterbandenfabrikant gericht op kwaliteit en prestatie. De missie is continu te ontwikkelen zodat er aan de behoeften en verwachtingen van elke motorrijder voldaan kan worden.  

Een voorwaarde om bij Metzeler in dienst te zijn is de voorliefde van het berijden van een tweewieler. Zo kunnen de werkelijke behoeften en verwachtingen door het personeel zelf ontwikkeld worden.

 Metzeler bestaat al sinds 1892 en heeft dus de hele geschiedenis omtrent de motorfiets mogen meemaken. Het bedrijf blijft innoveren en ontwerpt de meest geavanceerde loopvlakken met de daarbij behorende rubbercompounds. Dit Duitse merk is altijd in de voorhoede van de technische ontwikkeling te vinden.

Metzeler scooterbanden


Michelin

 In 1937, 46 jaar na de uitvinding van de demonteerbare rubberband door de gebroeders Michelin, werd Michelin Nederland opgericht. Het hoofdkwartier vestigde zich eerst in Amsterdam en verhuisde daarna naar Drunen. Van daar draagt het sindsdien Michelins visie uit van innovatie, mobiliteit en maatschappelijke vooruitgang in Nederland. Daarnaast heeft Michelin ook een distributiecentrum in Breda, dat dient als internationale opslag- en distributieplaats voor banden die bestemd zijn voor het Midden-Oosten en Afrika.

Michelin scooterbanden

SAVA

Wanneer u Sava banden koopt, kiest u voor kwaliteit. Deze kwaliteit komt voort uit Europees erfgoed en wordt aangestuurd door Goodyear technologie.

Profiteer van de kwaliteit van Sava met uitstekende banden tegen een aantrekkelijke prijs. U kunt dus met een gerust hart een kostenbesparende aankoop doen.

Sava banden worden geproduceerd door vakkundig en ervaren personeel dat gebruik maakt van de meest geavanceerde productie-apparatuur. Alle Sava banden worden onderworpen aan een grondige kwaliteitscontrole in de Sloveense productievestiging, voordat ze naar andere delen van Europa worden vervoerd. U kunt er zeker van zijn dat elke band die u van Sava koopt, voldoet aan strenge kwaliteitseisen, zodat Sava vol vertrouwen de Sava-kwaliteitsgarantie kan geven op alle verkochte banden.

SAVA scooterbanden


Schwalbe

Scooterbanden van het merk Schwalbe zijn verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Japan en in Australië. In Europa is Schwalbe naar eigen zegge marktleider! Het merk Schwalbe mag alleen verkocht worden door gespecialiseerde dealers.

De hoofdvestiging zit in Duitsland, verschillende dochterondernemingen in Frankrijk, Groot-Brittannië, Indonesië, Italië en Nederland. Schwalbe heeft distributiepartners in meer dan 40 landen. Tevens is er een productiesamenwerking met de Koreaanse bandenfabrikant Hung-A, dat produceert in Indonesië.

schwalbe scooterbandenVee Rubber

Continental scooterband

Dunlop scooterband

Duro scooter

Pirelli scooter banden

shinko banden voor scooters

Vredestein brommerbanden