Bandenbaas is gestopt

Bandenbaas is vanaf heden helaas gestopt. Mocht u interesse hebben in het domein van Bandenbaas of wellicht andere onderdelen van Bandenbaas, dan kunt u contact opnemen via info@bandenbaas.nl of 06 45 93 37 80


Verzending en bezorging

Voor het betrouwbaar verzenden en bezorgen werkt scooterbanden.eu samen met DPD. In deze partij heeft scooterbanden.eu een zeer betrouwbare partner die zich al vele jaren heeft bewezen.

Vandaag besteld morgen in huis

Scooterbanden.eu gebruikt als richtlijn  vandaag besteld morgen in huis. Als u een bestelling plaatst voor 15:00 uur zult u de scooterband(en) de volgende werkdag nog ontvangen.

bandenvoorscooterGratis verzending bij bestelling boven de €100,-

bandenvoorscootersDe verzendkosten bedragen €5,50 voor bestellingen onder de €100,-

Uw bestelling wordt bezorgd door DPD op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur. Bent u niet thuis bij de eerste bezorging? Dan zal de bestelling een dag later voor de 2e keer worden aangeboden. Na de 2e aanlevering ontvangt u een kaartje in de bus en kunt u via de website www.nieuwelevering.nl heel handig zelf een nieuw levermoment of ander leveradres of afhaalpunt plannen. U kunt dus zelf bepalen waar en wanneer uw pakket geleverd wordt of dat u het zelf afhaalt. Daarnaast levert DPD standaard met leveringsgarantie (verzekering) en wordt er een handtekening voor ontvangst gevraagd. Bij bestellingen van €100,- en hoger worden de banden gratis verzonden.